!!!! DOPRAVA ZDARMA OD 1300 CZK / 50 EUR !!!!!

Hodnocení obchodu

5,0 54 hodnocení
5
54x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora HANA | 3.8.2021
spokojeni
M Avatar autora Míša | 19.6.2021
Bleskové dodání, krásné zboží, doporučuji ????
DK Avatar autora Dana Kolínská | 7.6.2021
Jsem velmi spokojená. Velmi rychlé dodání a ochota.
Avatar autora | 6.6.2021
+ odoslanie obratom
+ krasne pohodlne batohy

Avatar autora | 3.6.2021
+ Skvely obchod, prijemna komunikace, kvalitni, pekne zbozi. Urcite doporucuji.

Avatar autora | 3.6.2021
Velmi spokojená jsi v pořádku všechno bylo v pořádku
Avatar autora | 21.5.2021
Vybrona a rychla kominikace. Skvela spoluprace!
Avatar autora | 20.5.2021
+ Kvalitný tovar za rozumnú cenu
+ Príjemná komunikácia

Môj tovar bol na objednávku od dodávateľa. Meškal kvôli dodávateľovi. Obchod to so mnou príjemne odkomunikoval
Avatar autora | 15.5.2021
Super rychlá komunikace, rychlé dodání, maximální ochota.
T Avatar autora Tereza | 7.5.2021
Vše super. Úžasná a bleskurychlá komunikace. Všem vřele doporučuji.
J Avatar autora Jana | 6.5.2021
Velká spokojenost, batůžek už mám doma a servis dodání i kvalita na 1*.
J Avatar autora Jarmila | 26.4.2021
Ano, jsem velmi spokojená, batoh perfektní, skvělá komunikace, velmi rychlé dodání, profesionálně zabaleno, veliká spokojenost, všem srdečně doporučuji :-))
A Avatar autora Alena | 26.4.2021
Byla jsem spokojená,až na trochu delší dodací lhůtu,na kterou jsem byla předběžně upozorněna.Velmi dobrá komunikace s pí.Veronikou
TW Avatar autora Tereza Wellnerová | 19.4.2021
Doba dodání byla sice trošku delší, ale z důvodu, že zboží nebylo skladem. I tak bylo doručeno do týdne a přesně odpovídá fotkám a popisu. A ručně podepsaná kartička s přáním příjemného nošení mě při pošmourném dni dostala :) Můžu jen doporučit!
E Avatar autora Eva | 14.4.2021
Vřele doporučuji, skvělá komunikace, jedinečný osobní přístup (zažila jsem opravdu poprvé) :), rychlé a bezproblémové dodání kvalitního výrobku:). Velká spokojenost:). Moc děkuji za super přístup!
I Avatar autora Iva | 13.4.2021
Jsem velice spokojena jak s obchodem, tak objednaným batohem. Komunikace velice příjemná a zodpovědná při řešení mého problému. Prostě na dnešní dobu za jedničku podtrženou.
Avatar autora | 1.4.2021
+ Férové a vstřícné a rychlé jednání.
+ Velmi dobře zabaleno.
+ Zboží odpovídalo fotkám i popisu - co bylo napsáno, to byla 100% pravda (na detaily se v případě zájmu zeptejte).

Bohužel z fotek a popisu nejde všechno poznat, např. když jsou popruhy na batůžku jen jednostranné (z jedné strany koženkové, z druhé strany textilní). To může být pro někoho výhoda, pro někoho nevýhoda, někomu je to jedno :-) Nicméně v popisu tato informace nebyla a mě nenapadlo se zeptat. Obchodu ale i tak dávám nejlepší možné hodnocení, z jejich strany bylo vše v pořádku.
P Avatar autora Petra | 27.3.2021
Skvělá komunikace, na maily odpovídají téměř ihned. Batoh super!
A Avatar autora Anna | 22.3.2021
S obchodom a hlavne s pristupom som nadmieru spokojná. Batoh je nádherný určite odporúčam každej žene aj slečne
H Avatar autora Hana G. | 17.3.2021
Batoh krásný, rychlé dodání, hezky zabaleno. Spokojenost, doporučuji ????
Nahoru
54 položek celkem
ZoberBatoh.eu nájdete na GLAMI.sk ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, Bitcoin